Webdesign Heuvelland

perfect solutions

Logo/foto's

Ontwerp logo-ontwerp

Het is ook mogelijk om tegen een redelijk tarief een leuk en passend logo te ontwerpen. Het ontwerp van een logo kan nogal prijzig zijn. Wij ontwerpen ook logo’s tegen hele redelijke tarieven. Indien gewenst kunnen wij dit voor u maken. Het is natuurlijk ook mogelijk dat u dit elders laat doen.

Foto’s
Het is heel belangrijk om goed foto’s voor de website te maken of laten maken. Goede foto’s zijn daarom belangrijk voor uw website. We kunnen samen de gewenste foto’s voor uw website selecteren. De foto’s worden bewerkt voor een optimaal resultaat voor de website om te zorgen dat de website ook snel opkomt. Gebruik geen foto’s van die je vindt via Google omdat deze auteursrechtelijk beschermd kunnen zijn. Vergewis u dus eerst dat de foto niet auteursrechtelijk beschermd is alvorens u hem gebruikt. Er zijn verschillende website waar je gratis, of tegen een redelijk tarief , foto’s kunt downloaden.

Fotoshoot
Wij kunnen voor u op locatie unieke foto’s maken tegen zeer acceptabele tarieven. U kunt natuurlijk ook zelf foto’s aanleveren welke wij dan bewerken voor een optimaal resultaat voor de website.