HOSTING EN DOMEINNAAM

 

Domeinnaam en hosting

Ook uw .nl/be/com en andere domeinnaam en hosting kunnen wij voor u regelen. Alle websites worden op mijn eigen server geplaatst. Het is echter ook mogelijk om de website's elders te plaatsen.

De domeinnaam is de link (www.uwbedrijf.nl) naar uw website. Het is erg belangrijk om een goede gerelateerde domeinnaam te kiezen voor uw website. Dit kan mede het aantal bezoeken naar uw website bepalen.

 

Hosting

De hosting is de webruimte die u nodig heeft om de website op te slaan. Wij kunnen controleren of uw gewenste domeinnaam vrij is. Domeinaam en hostingkosten komen jaarlijks terug. Voor slechts een klein bedrag per jaar kan dat voor uw geregeld worden.

 

E-mailadres

Aan uw domeinaam kunnen wij een (zakelijk) e-mailadres koppelen Heeft u nog geen e-mailadres of heeft u al een e-mailadres maar heeft u liever een zakelijk e-mailadres zoals info@uwbedrijf.nl dan kan dat geregeld worden voor u. Een zakelijk e-mailadres heeft een professionele uitstraling en geeft u de mogelijkheid zakelijk en privé goed te scheiden. Ook dit regelen we, indien gewenst, samen!

 

Contact

 

Webdesign Heuvelland

Wilheminastaat 65

6285 AT Epen

T. 043 - 455 21 64

M. 0651293481

W. http://www.webdesignheuvelland.nl

 

 

Menu

 

Home

Tarieven

Responsive

Hosting

Logo/Foto

Over mij

Portfolio

 

Services

 

Ontwerp logo's

 

Hosting website

 

Responsive websites